Σχετικά με μας


Καλωσήρθατε στην ιστοσελίδα της ομάδας μας, τους Καστρινούς Πειρατές!
Εδώ θα βρείτε καταρχήν πληροφορίες για μας και, πλησιάζοντας χρονικά προς το 14ο Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού, πληροφορίες για τα δρώμενα που έχουμε αναλάβει ως διοργανωτές,
Ποιοι είμαστε:
Η ιστορία μας ξεκινά το 2005 όπου για πρώτη φορά συστάθηκαν οι Καστρινοί Πειρατές από μία ομάδα 8 φίλων που κουβέντα στην κουβέντα αποφάσισαν να δηλώσουν συμμετοχή στο ΚΚΘ.
Με το πέρασμα των χρόνων η ομάδα μεγάλωσε αρμονικά, με τα νέα μέλη που εμπλούτιζαν την ομάδα κάθε χρονιά να την μπολιάζουν με ένα ιδιαίτερο χρώμα χωρίς όμως να αλλοιώνουν τα αρχικά χαρακτηριστικά και αξίες της… που συνοψίζονται ως εξής: Αγάπη για την πόλη μας. Αγάπη για το άφθονο και καλό φαγητό στις συναντήσεις μας πριν και μετά το εκάστοτε ΚΚΘ!
Στους Καστρινούς Πειρατές είμαστε πάνω απ’ όλα υπερήφανοι που καταφέραμε όλα αυτά τα χρόνια να δημιουργήσουμε μία καλή παρέα ανθρώπων που γνωρίζονται όλοι μεταξύ τους πολύ καλά και περνούν όμορφα, γελαστά και… “φαγανά” κάθε φορά που συναντιούνται με το πρόσχημα την προετοιμασία μας για το επόμενο Κυνήγι.
Ιδιαίτερα υπερήφανοι είμαστε επίσης για τα πολύ καλά “πλασαρίσματά” σε όλα τα ΚΚΘ όλα αυτά τα χρόνια, (τερματίζουμε σχεδόν πάντα στην πρώτη πεντάδα) παρά τις εγγενείς μας αδυναμίες (πιτσιρικάδες ξεκούραστοι παίκτες/οδηγοί, μικρός στόλος οχημάτων ιδιαίτερα τα πρώτα χρόνια κ.λπ.). Η φετινή μας νίκη αποτελεί μία “δικαίωση” για όλους μας στην ομάδα, μία νίκη που ψάχναμε διακαώς (ψάχναμε αλλά δε βρίσκαμε μέχρι και την ιστορική για μας ημερομηνία της 15ης Φεβρουαρίου 2014).
Η σημερινή πρόκληση στην οποία καλούμαστε να ανταποκριθούμε ως διοργανωτές του ΚΚΘ για το 2016 είναι μία πρόκληση που μας έχει ενθουσιάσει στον μέγιστο δυνατό βαθμό. Ήδη οι πρώτες ιδέες, προτάσεις, σκέψεις και σχεδιασμοί για κάθε πτυχή του παιχνιδιού έχουν πέσει στο τραπέζι… στο γνωστό τραπέζι των Καστρινών Πειρατών που είναι πάντα γεμάτο φαγητά και ποτά!