Διαδικτυακό κυνήγι κρυμμένου θησαυρού 2015-16


17 Δεκεμβρίου 2015
Διαδικτυακό κυνήγι κρυμμένου θησαυρού 2015-16

Οι Καστρινοί Πειρατές σας καλωσορίζουν στο 2ο Διαδικτυακό παιχνίδι που θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια του 14ου Κυνηγιού Κρυμμένου Θησαυρού και σας εύχονται καλή επιτυχία. Στο Διαδικτυακό παιχνίδι μπορούν να πάρουν μέρος όλες οι ομάδες που θα συμμετάσχουν στο 14ο ΚΚΘ με σκοπό αφενός την προετοιμασία τους και αφετέρου την συλλογή πόντων για να διεκδικήσουν bonus που θα χρησιμοποιήσουν την ημέρα του παιχνιδιού. Οι πέντε πρώτες ομάδες, οι οποίες θα έχουν συγκεντρώσει τους περισσότερους πόντους στο τέλος του διαδικτυακού παιχνιδιού, θα λάβουν ως έπαθλο το δικαίωμα “λήψης” προκαθορισμένης βοήθειας* την ημέρα διεξαγωγής του 14ου ΚΚΘ μεταξύ των γρίφων 1-10, εκτός και αν ο συγκεκριμένος γρίφος το απαγορεύει.

Οι γρίφοι και η βαθμολογία του παιχνιδιού θα ανακοινώνονται στην ιστοσελίδα της ομάδας μας www.kastrinoipeirates.gr καθώς και στην σελίδα της διοργάνωσης στο facebook https://www.facebook.com/kastrinoi/. Ο πρώτος γρίφος – δοκιμασία θα δοθεί την Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου ενώ για κάθε επόμενο γρίφο θα υπάρχει ενημέρωση τουλάχιστον 24 ώρες πριν από την ανάρτησή του. Σε περίπτωση που ο καιρός δεν το επιτρέψει, νέα ημερομηνία θα οριστεί εγκαίρως.

ΚΑΝΟΝΕΣ
Οι απαντήσεις θα δίνονται αποκλειστικά στο e-mail info@kastrinoipeirates.gr
Κάθε ομάδα έχει δικαίωμα να δίνει απαντήσεις από ένα συγκεκριμένο e-mail, το οποίο θα κατοχυρώνεται με την πρώτη απάντηση, είτε αυτή είναι σωστή είτε όχι. Στο πρώτο μήνυμα θα πρέπει να περιέχεται το όνομα της ομάδας, το ονοματεπώνυμο του αρχηγού και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.
Κάθε ομάδα έχει δικαίωμα να στείλει μία απάντηση ανά 12ώρο από την ανακοίνωση του κάθε γρίφου.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Για τους 2 πρώτους γρίφους, η ομάδα που θα απαντάει σωστά στον εκάστοτε γρίφο πρώτη χρονικά, με βάση τον χρόνο που αναγράφεται στο e-mail, θα παίρνει 100 πόντους. Οι υπόλοιπες ομάδες που θα απαντήσουν σωστά θα βαθμολογούνται ως εξής: το πρώτο 24ώρο από την ανακοίνωση του γρίφου 90 πόντους, το δεύτερο 24ώρο 80 πόντους, το τρίτο 24ώρο 70 πόντους και από το τέταρτο μέχρι και την λήξη του Διαδικτυακού Κυνηγιού 60 πόντους.
Από τον τρίτο γρίφο και μετά η βαθμολογία θα είναι ως εξής: Η ομάδα που θα απαντήσει πρώτη σωστά θα παίρνει 100 πόντους, η δεύτερη ομάδα 90 πόντους και η Τρίτη ομάδα 80 πόντους. Στη συνέχεια, όσες ομάδες απαντήσουν σωστά το πρώτο 24ώρο από την ανακοίνωση του γρίφου θα παίρνουν 70 πόντους και από 60 πόντους θα παίρνουν όσες ομάδες απαντήσουν σωστά μέχρι και την λήξη του Διαδικτυακού παιχνιδιού.
Κατά την διάρκεια του παιχνιδιού θα υπάρχουν δοκιμασίες με διαφορετική βαθμολογική κλίμακα. Η βαθμολογία αυτή θα ανακοινώνεται με την παρουσίαση της δοκιμασίας.
Επίσης διαφορετική βαθμολογία θα έχει και η δοκιμασία της λύσης του σταυρολέξου.

*ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΗ ΒΟΗΘΕΙΑ
Η προκαθορισμένη βοήθεια είναι ένα τηλεφώνημα στο “Κέντρο Εξυπηρέτησης Κυνηγών” μέσα στη Λότζια, την ημέρα του κυνηγιού. Εκεί θα έχει το δικαίωμα να καλέσει κάθε ομάδα που έχει κερδίσει Bonus, από τηλέφωνο που έχει δηλωθεί κατά την εγγραφή στο περίπτερο των διοργανωτών, και να λάβει μια προκαθορισμένη τηλεφωνική βοήθεια για ένα και μόνο γρίφο.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΝΟΝΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΥ